+389 78 385 571 info@lgbtunited.org

_

Кои сме ние ? 

ЛГБТ Јунајтед Тетово е невладина, непрофитабилна и мултиетничка организација, која вклучува членови од различни етнички групи и религии. Целта на ЛГБТ Јунајтед Тетово е заштита, промоција и почитување на човековите права, првенствено на ЛГБТИ лицата, обезбедување на еднаков пристап до здравствена заштита и обезбедување на други витални социјални и правни услуги, со што се гарантира рамноправност и вклучување на ЛГБТИ лицата во сите свери на животот преку создавање на поддржувачка и толерантна атмосфера која вклучува разновидност и слобода.

Последни новости

Конкурс за ангажирање  на Кординатор/ка

Конкурс за ангажирање на Кординатор/ка

Здружението ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на Кординатор/ка на Центарот на ЛГБТИ Заедницата во Тетово за кординирање на Центарот на ЛГБТИ Заедницата во Тетово и активностите соддржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од...

read more
Конкурс за ангажирање на Регионален Кординатор/ка

Конкурс за ангажирање на Регионален Кординатор/ка

ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на  Регионален Координатор/ка   на ЛГБТИ Заедницата за   спроведување на   активностите содржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од Европската Унија. Регионален...

read more
Конкурс за ангажирање на Финансиски и административен менаџер/ка

Конкурс за ангажирање на Финансиски и административен менаџер/ка

Здружението ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на Финансиски и административен менаџер/ка  за финанскиско и административно работење поврзано со активностите содржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од Европската Унија....

read more

MOVIE NIGHT

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

DISCUSSION NIGHT

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

COOKING TOGETHER

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

MEETING

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

LEARNING TOGETHER

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Image Map