+389 78 385 571 info@lgbtunited.org

Конкурс за ангажирање на Кординатор/ка

Здружението ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на Кординатор/ка на Центарот на ЛГБТИ Заедницата во Тетово за кординирање на Центарот на ЛГБТИ Заедницата во Тетово и активностите соддржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од...

Конкурс за ангажирање на Регионален Кординатор/ка

ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на  Регионален Координатор/ка   на ЛГБТИ Заедницата за   спроведување на   активностите содржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од Европската Унија. Регионален...
Конкурс за ангажирање  на Кординатор/ка

Конкурс за ангажирање на Кординатор/ка

Здружението ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на Кординатор/ка на Центарот на ЛГБТИ Заедницата во Тетово за кординирање на Центарот на ЛГБТИ Заедницата во Тетово и активностите соддржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од...

Конкурс за ангажирање на Регионален Кординатор/ка

Конкурс за ангажирање на Регионален Кординатор/ка

ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на  Регионален Координатор/ка   на ЛГБТИ Заедницата за   спроведување на   активностите содржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од Европската Унија. Регионален...

Конкурс за ангажирање на Финансиски и административен менаџер/ка

Конкурс за ангажирање на Финансиски и административен менаџер/ка

Здружението ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на Финансиски и административен менаџер/ка  за финанскиско и административно работење поврзано со активностите содржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од Европската Унија....

Конкурс за ангажирање Проектен Менаџер/ка

Конкурс за ангажирање Проектен Менаџер/ка

Здружението ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на Проектен Менаџер/ка, за раководење со активностите содржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од Европската Унија.

THIRRJE

THIRRJE

Thirrје për të gjithë Prindërit,Miqtë dhe Mbështetësit e komunitetit LGBTI për të marrë pjesë në trajnim. LGBT United Tetovo në kuadër të projektit "Forcimi i komunitetit LGBTI, prindërit, miqtë dhe përkrahësit e komunitetit LGBTI në Maqedoninë Veriore", i mbështetur...

Повик

Повик

           Повик до сите Родители, Пријатели и Поддржувачи на ЛГБТИ заедницата за учество на обука ЛГБТ Јунајтед Тетово во склоп на проектот „Зајакнување на ЛГБТИ заедницата, родителите, пријателите и поддржувачите на ЛГБТИ заедницата во Северна Македонија“, поддржан...

Кампања без омраза кон ЛГБТ+ заедницата и другите  маргинализирани заедници

Кампања без омраза кон ЛГБТ+ заедницата и другите маргинализирани заедници

Здружението  ЛГБТИ Јунајтед, Здружението ЛЕБИТРАК и Здружението ДИВЕРСИТЕТ,  упатуваат апел до политичките партии и до кандидат(к)ите за градоначалници и советници на претстојните локални избори, во предизборната кампања да се воздржат од користење говор на...

„ЛГБТИ правата во Северна Македонија и креативен активизам“

Во периодот од 14ти до 18ти Јуни во Струга ЛГБТИ Јунајтед спроведе две  обуки на тема „ЛГБТИ правата во Северна Македонија и креативен активизам“ која беше спроведена во рамките на проектот „Зајакнување на ЛГБТИ заедницата, родителите, пријателите и поддржувачите...

„ЛГБТИ правата во Северна Македонија и креативен активизам“

„ЛГБТИ правата во Северна Македонија и креативен активизам“

Во периодот од 25ти до 28ми Јуни во Скопје ЛГБТИ Јунајтед спроведе  обука на тема „ЛГБТИ правата во Северна Македонија и креативен активизам“ која беше спроведена во рамките на проектот „Зајакнување на ЛГБТИ заедницата, родителите, пријателите и поддржувачите на ЛГБТИ...

Повик за учество на обуки

Повик за учество на обуки

Повик до сите ЛГБТИ лица од градовите Тетово, Гостивар, Кичево, Струга, Охрид, Битола, Прилеп и Струмица и помалите градови и рурални средини во близина на овие градови за учество на обуки Здружението ЛГБТИ  Јунајтед,   објавува повик за обуки на тема „ЛГБТИ...