+389 78 385 571 info@lgbtunited.org

Thirrје për të gjithë Prindërit,Miqtë dhe Mbështetësit e komunitetit LGBTI për të marrë pjesë në trajnim.

LGBT United Tetovo në kuadër të projektit “Forcimi i komunitetit LGBTI, prindërit, miqtë dhe përkrahësit e komunitetit LGBTI në Maqedoninë Veriore”, i mbështetur nga Ambasada Amerikane në Shkup, organizon trajnim një ditor për të gjithë Prindërit, Miqtë dhe Mbështetësit e Komunitetit LGBTI të cilët në mënyrë aktive duan të angazhohen në luftën kundër diskriminimit, gjuhës së urrejtjes dhe dhunës kundrejt komunitetit LGBTI.

Trajnimi do të mbahet më 27.10.2021 duke filluar nga ora 14:00 në platformën online Zoom

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në email -in e mëposhtëm:

 info@lgbtunited.org jo më vonë se 22.10. 2021

Informacionet e nevojshme për regjistrim:

Emri dhe mbiemri:

Mosha:

Qyteti:

A jeni prind / i afërm i një personi, mik ose përkrahës i LGBTI?