+389 78 385 571 info@lgbtunited.org
Кога доволно долго се бориш сам против себе…

Кога доволно долго се бориш сам против себе…

Кога доволно долго се бориш сам против своите демони, не си дозволуваш ни да побараш помош кога знаеш дека ти е потребна… Сакаш некој да дојде да те допре за рамо и да ти рече: Во ред е, знам дека ти е тешко… А всушност ни сам себе не си дозволуваш да си...