+389 78 385 571 info@lgbtunited.org
STONVOL

STONVOL

“Kryengritja në Stonewall” Nju Jork, në 28 qershor viti 1969 konsiderohet si fillim i Lëvizjes së të drejtave të komunitetit LGBT, anembanë botës. Rebelimi politik në Stonewall ka ngritur personat LGBT në një udhëtim më të vështirë dhe të thellë. Trazirat në...
Fakte më pak të njohura dhe fakte shkencore për homoseksualitetin dhe për komunitetin LGBT anembanë botës nga historia e lashtë e deri më sot:

Fakte më pak të njohura dhe fakte shkencore për homoseksualitetin dhe për komunitetin LGBT anembanë botës nga historia e lashtë e deri më sot:

Homoseksualiteti  përveç asaj që është stigma më e madhe, njëkohësisht mund të thuhet se është enigma më e madhe në raport me atë që akoma nuk ka fakte të qarta dhe konkrete për atë pse saktë paraqitet dhe cilat janë shkaqet konkrete për shfaqjen e tij.  Edhe përskaj...
Fakte më pak të njohura dhe fakte shkencore për homoseksualitetin dhe për komunitetin LGBT anembanë botës nga historia e lashtë e deri më sot:

Fakte më pak të njohura dhe fakte shkencore për homoseksualitetin dhe për komunitetin LGBT anembanë botës nga historia e lashtë e deri më sot:

Fakte më pak të njohura dhe fakte shkencore për homoseksualitetin dhe për komunitetin LGBT anembanë botës nga historia e lashtë e deri më sot:   Homoseksualiteti  përveç asaj që është stigma më e madhe, njëkohësisht mund të thuhet se është enigma më e madhe...
MOSDIJA PËR DIJEN

MOSDIJA PËR DIJEN

A  keni pyetur vetveten si do të ishte nëse nuk mund ta shprehni  sesi ndjeheni? Për shembull vdisni nga etja, para jush keni një çezmë por, assesi nuk guxoni të kërkoni një gotë ujë, nga ai që gjendet pranë çezmës, sepse thjeshtë nuk është e kuptueshme të jeni i...