+389 78 385 571 info@lgbtunited.org
Конкурс за ангажирање  на Кординатор/ка

Конкурс за ангажирање на Кординатор/ка

Здружението ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на Кординатор/ка на Центарот на ЛГБТИ Заедницата во Тетово за кординирање на Центарот на ЛГБТИ Заедницата во Тетово и активностите соддржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од...
Конкурс за ангажирање на Регионален Кординатор/ка

Конкурс за ангажирање на Регионален Кординатор/ка

ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на  Регионален Координатор/ка   на ЛГБТИ Заедницата за   спроведување на   активностите содржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од Европската Унија. Регионален...
Конкурс за ангажирање на Финансиски и административен менаџер/ка

Конкурс за ангажирање на Финансиски и административен менаџер/ка

Здружението ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на Финансиски и административен менаџер/ка  за финанскиско и административно работење поврзано со активностите содржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од Европската Унија....
Конкурс за ангажирање Проектен Менаџер/ка

Конкурс за ангажирање Проектен Менаџер/ка

Здружението ЛГБТ Јунајтед Тетово има потреба од ангажирање на Проектен Менаџер/ка, за раководење со активностите содржани во стратешкиот план и годишната програма – финансиски поддржани од Европската Унија. Проектен менаџер/ка – Што бараме/нудиме? Заинтересираните...