Karaoke/ Drag parti

Parti për komunitetin LGBT në hapësirat e Qendrës së komunitetit LGBT në Tetovë.

Continue reading

Punëtori Kreative

Punëtori e cila do të zgjasë tërë ditën, në të cilën do të punohet me matrijale kreative, përpunim i sendeve dekorative, stoli dhe magnete.

Continue reading

Punëtori për Fotografi

Punëtori për krijiminë e Fotografive, e cila do të organizohet në hapësirat e LGBT Junajted Tetovë. Për më shumë informata na shkruani në e-mail adresën tonë.

Continue reading

Nata e filmit dhe diskutimi

1984 është një dramë Britanike, e xhiruar sipas romanit të Xhorxh Orvel. Filmi është i xhiruar nga Michael Radford, ndërsa rolin kryesor e luajnë John Hurt, Richard Burton, Suzanna Hamilton dhe Cyril Cusack. Filmi e trajtonë jetën e Villson Smit, në Londër, Oqeani – Shtetë fiktiv me një regjim totalitar.

Continue reading

ЛГБТ активизам, историја и терминологија

Të nderuar, Ju informojmë se në Korrik, Shtator dhe Tetor do të organizojmë tre trajnime një ditore në tema të ndryshme. Trajnimet do jenë të dedikuara për pjesëtarët e komunitetit LGBT, studentë, përkrahës dhe aktivistë të cilët punojnë në fusha të ndryshme, të cilët kanë dëshirë në të ardhmen të

Continue reading

Punëtori për joga dhe meditim

Në hapësirat e Qendrës së komunitetit LGBT në Tetovë do të mbahen punëtori për joga dhe meditim në të cilat çdokush mundë të marrë pjesë. Për më shumë informata na shkruani në e-mail adresën tonë info@lgbtunited.org, numrin e telefonit +389 78 385 571 ose drejtohuni te koordinatori i aktivitetit Predrag

Continue reading

Piknik me komunitetin LGBT

Piknik jashtë Kumanovës për pjesëtarët e komunitetit LGBT me qëllim të socializimitë. Shpenzimet e rrugës dhe ushqimit do të mbulohenë nga ana e LGBT Junajted Tetovë. Më shumë info rreth vendit, kohës së nisjes dhe pjesëmarjes së shpejti.

Continue reading

Girls day

Aktivitet i cili do të zgjas tërë ditën për të gjithë femrat lesbike, biseksuale dhe trans – VETËM FEMRA.

Continue reading