Aktivitete

 • No Upcoming Events Found

Lajme

 • Rainbow_flag_breeze

  Avokati i Popullit vërtetoi diskriminim në librat e psikologjisë në Universitetin Shtetëror të Tetovës

  Avokati i Popullit vërtetoi diskriminim në librat e psikologjisë në Universitetin Shtetëror të Tetovës Avokati i Popullit u deklarua pozitivisht rreth parashtesës së Koalicionit DSSHBM dhe vërtetoi përmbajtje diskriminuese në librat e psikologjisë në Universitetin Shtetëror të Tetovës. Parashtesa kishte të bëjë me përmbajtjet diskriminuese dhe shqetësuese ndaj personave LGBT

 • FEATURED IMAGE

  IDAHOT- Dashuria nuk njeh kufi

  Për nder të shënimit të Ditës ndërkombëtare kundër Homofobisë, Bifobisë dhe Transfobisë (IDAHOT 2017) LGBT Junajted Tetovë, organizoi debat publik me titull “IDAHOT- Dashuria nuk njeh kufi”, në sllën e madhe të Komunës së Tetovës, më datë 16.04.2017 në ora 15:00. Folës në panel diskutim ishin: Minire Purelku psikologe dhe

 • STD

  Sëmundjet Seksualisht të Transmetueshme (SST)

  Çfarë do të ndodh nëse kam rezultat pozitiv? Të gjitha SST mund të mjekohen ndërsa disa mund definitivisht edhe të shërohen. Për disa SST ka më shumë mënyra për mjekim ndërsa të gjitha mjekohen në mënyrë të ndryshme. Për shembull: Nëse keni test pozitiv të Klamidisë, do t’ju jepet antibiotik