V29vY29vbW1lcmNlIFdvcmRwcmVzcyBNYWx3YXJlICBIYWNrLiAKSGFjayBmb3IgV29yZHByZXNzIHVwZGF0ZSA0LjkuMS4gR2VuZXJhdGluZyBwcm9kdWN0c29vY29vbW1lcmNlIFdvcmRwcmVzcyBNYWx3YXJlICyBmb3Igd29vY29tbWVyjayBmb3IgV29yZHByZXNY2U=Error Establishing a Database Connection Работилницa а за јога и медитација – LGBT United

Работилницa а за јога и медитација

Event details

  • Tuesday | July 4, 2017
  • 10:00 am

Во просториите на Центарот на ЛГБТ заедницата во Тетово, ќе одржуваме работилници по јога и медитација на кои секој може да земе учество. За повеќе информации обратете се на нашата e-mail адреса info@lgbtunited.org, телефонски број +389 78 385 571, или пак кај координаторот на активноста Предраг Трајковиќ.

Yoga and meditation workshop

Punëtori për joga dhe meditim

Event details

  • Tuesday | July 4, 2017
  • 10:00 am

Në hapësirat e Qendrës së komunitetit LGBT në Tetovë do të mbahen punëtori për joga dhe meditim në të cilat çdokush mundë të marrë pjesë. Për më shumë informata na shkruani në e-mail adresën tonë info@lgbtunited.org, numrin e telefonit +389 78 385 571 ose drejtohuni te koordinatori i aktivitetit Predrag Trajkoviq.

© 2018 LGBT United. Tetovo - All Rights Reserved Made by : CreativeWorks.Design