Работилница по Фотографија

Event details

  • Sunday | September 10, 2017
  • 4:00 pm - 6:00 pm

Работилница за изработка на Фотографија, ќе биде организирана во простории на ЛГБТ Јунајтед Тетово. За повеќе информации пишете ни на нашата e-mail адреса.